Мисија

Задоволството на клиентите, беспрекорниот квалитетна нашите производи и највисокото можно ниво на посветеност за успешно завршување на договорените обврски.

 

За компанијата

Венко – ком е приватна компанија која на македонскиот пазар егзистира повеќе од пет години. Од основањето па се до денеска компанијата бележи континуиран раст …… Повеќе

Застапништва

Светските брендови и трендови во полето со кое се занимаваме ги следиме редовно. Се трудиме истите да ги донесеме што поблиску до нашите киленти. Од тие причини станавме застапници на…. Повеќе 

Поврзете се со нас