1 Super Travel - Туристичка агенција Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys Super Travel - Туристичка агенција Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

ЗИМА 2019/2020

БАНСКО,БОРОВЕЦ,ПАМПОРОВО ЗЛАТИБОР,КОПАОНИК, СЛОВЕНИЈА,ФРАНЦИЈА

НОВА ГОДИНА 2020

АВИОНСКИ ПРОГРАМИ-Москва,Рим,Париз,Барселона,Сингапур АВТОБИСКИ ПРОГРАМИ-Софија,Прага,Будимпешта,Виена,Истанбул,Милано, Венеција,Париз,Рим,Букурешт...

ВАЖНОСТ НА ПАСОШОТ ДА НЕ Е ПОМАЛКУ ОД 90 ДЕНОВИ ОД ДЕНОТ НА ЗАВРШУВАЊЕ НА ПАТУВАЊЕТО

И Е ОДГОВОРНОСТ НА СЕКОЈ ПАТНИК. ЗАВИСНО ОД ДЕСТИНАЦИЈАТА НЕКАДЕ Е ПОТРЕБНА И ВАЖНОСТ ПОГОЛЕНА ОД 180 ДЕНОВИ. ПОРОВЕРУВАЈТЕ ПРЕД ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЗА ДА НЕМАМЕ НЕСАКАНИ СИТУАЦИИ.

Moneygram трансфер на пари

За провизиите при праќање пари може да се информирате тука

Бугарските вињетки

Почитувани патници доколку треба да патувате во Бугарија потребно е онлајн да си купите вињетка бидејќи на граница не се продаваат во прилог го имате сајтот и објаснувањето како да си извадете вињетка. Ви посакуваме среќен пат.

Информации за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute

Почитувани, За да ги добивате први информациите за сите наши Промоции, Попусти, First Minute и Last Minute на социјалната мрежа Facebook и да не пропуштите некоја добра понуда за добра цена бидете во тек и направете го следново:

УПЛАТА

ИНФО ЗА УПЛАТА ПРЕКУ ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО Ракомет-Виена 09-14.01.2020

ЛЕТО НА ПЛАНИНА 2019

Контакт
Телефони: 043/550-773 | 078/305-329
Факс: 043/550-773
Е-маил: info@supertravel.com.mk
Адреса
бул. "Македонија" бб
Кавадарци
Р. Македонија
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11