1 Само Прашај Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Ако секоја барака во Трнодол стане зграда, брдото тоа нема да го издржи – велат жителите на оваа населба, откако локалната власт во Карпош им предложи нов Детален урбанистички план. Во него се предлага зголемување на ...

Физичката попреченост го спречуваше Александар Стојановски да научи да плива. Но сега, на 42 години, пливањето го прави посамоуверен и посреќен бидејќи движењата што не можел да ги направи на суво, лесно ги прави во ...

На незавидно ниско ниво е свеста кај македонските граѓани за потребата од заштита на животната средина и за опасностите што ги носат климатските промени и загадувањето по нашата цивилизација, а најдобар показател за ...

Колку дрвја во Скопје досега се ослободени, дали ослободувањето се врши правилно и како бетонот ги уништува дрвјата? На овие прашања за „Само прашај' одговараат Кирил Сотировски од Шумарскиот факултет - Скопје и ...

Видео

Повеќе видеа
Watch the video

Дома

 

Res publica Javen interes 990x80

Блог

 

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11