1 Радио Кавадарци – Радио Кавадарци Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
 

Слушај радио кавадарци во живо

тиквеш, тиквеш убав крај, ти си прекрасен...

СО ТВОЕТО РАДИО КАВАДАРЦИ...
Uploaded image

Трајанка Митрова

Главен и одговорен уредник
Uploaded image

Лилјана Митрова

Новинар
Uploaded image

Мануела Анева

Маркетинг
Uploaded image

Даниела Георгиева

Маркетинг
  • ,,Куќа на добра музика,,
  • ЕМИСИИ

    НАШИОТ ТИМ

    СЕ И НАШИТЕ СЛУШАТЕЛИ...

    Контактирајте не

    Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11