1 Puzzle Group Macedonia - Aгенција за млади Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

АКТУЕЛНО | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ 2020

ИСТАНБУЛ

Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги отвара портите кон непроценлива убавин...

СОЛУН

4 дена/ 3 ноќевања Многумина ја коментираат убавината на овој град, познат како “Мостот на заливите Термаикос” (Солунскиот залив). ...

БЕЛГРАД

Белград е главен град на Србија, воедно и нејзин најголем град. Важи за град кој изминатите години се издвои како посебна атракција за турист...

Биди дел од Puzzle тимот!

Доколку си млад, позитивен, амбициозен, познаваш многу луѓе, сакаш да патуваш и секогаш си жеден за добра забава, ТИ СИ ЧОВЕКОТ што го бараме и што ќе пополни едно од многуте делчиња од големата слагалка.

Искористи ги твоите лидерски способности, патувај бесплатно и заработи одличен џепарац!

Пополни апликација и можеби ти ќе бидеш следниот промотер, водич, стафер, аниматор, party стартер, фотограф или Dj на некое од нашите патувања.

Ретроспектива ЛЕТО 2016

Throw back | Нова Година

Врати се горе
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11