1 Т.А. Палас Битола Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Slide background
МИЛАНО-ТОРИНО-ЛУГАНО-ВЕРОНА

- Автобус
- 3 НП во хотел со 4*
- Разглед на Милано со стручен водич
- Факултативен разглед на Торино со стручен водич
- факултативен излет и посета на Лугано и Комо
- Посета на шопинг центар
- Посета на Верона
повеќе

Slide background
ВЕНЕЦИЈА-КАРНЕВАЛ 2020.

- Автобус
- 2 НП во хотел со 3*
- Посета на Трст и т.ц.PALMANOVA
- Факултативни посети на Лаго Ди гарда
Падова, Верона
повеќе

Slide background
ПРАГА-8.МАРТ

- Автобус
- 2 НП во хотел со 3*
- Разглед на градот со водич
- Факултативна посета на Карлови Вари
- Факултативен разглед на Виена со водич
повеќе

Slide background
САРАЕВО-8.МАРТ

- Автобус
- 2 НП во хотели со 3* или 4*
- Разглед на градот со водич
- Посета на Мостар & Дубровник
повеќе

Slide background
САНТОРИНИ-ВЕЛИГДЕН

- Автобус
- Ferry Пиреа-Санторини-Пиреа
- 3 НП во хотел со 3*
- Богата факултатива
повеќе

Slide background
НЕАПОЛ-КАПРИ-АМАЛФИ-ПОЗИТАНО-АЛБЕРОБЕЛО

- Автобус
- Ferry Драч-Бари-Драч
- 3 НП во хотел со 3*
- Разглед на Неапол со водич
- Посета на Соренто
- факултативни посети на Капри, Амалфи & Позитано
повеќе

ДЕКЕМВРИ 2019.

ТИРАНА-ШОПИНГ
ТРИКАЛА-БОЖИЌНО СЕЛО

НОВА 2020.ГОДИНА

МИЛАНО-ТОРИНО-ЛУГАНО
БУДВА-НОВА 2020.
ЗАГРЕБ-НОВА 2020.
ПРАГА-НОВА 2020.
ЕВИА & АТИНА
БЕЛГРАД

ЈАНУАРИ 2020.

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО-РАКОМЕТ
ВИЕНА 2020.
САРАЕВО-ЈАНУАРИ 2020.
ЗИМСКА МАГИЈА
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11