1 Ава Дом – Агенција за недвижности Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

СЕ ИЗНАЈМУВА КОМФОРЕН СТАН НА ВОДНО

ВОДНО

IMG_6465

Се изнајмува нов невселен комфорен стан на Водно со површина...

 • 80m2
 • 1спални
 • 2соби
View Listing

СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

тафталиџе

69424341_2354207004632869_6266842418599952384_n

Се изнајмува нов невселен двособен стан во Тафталиџе во близина...

 • 49m2
 • 1спални
 • 2соби
View Listing

СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО БЛИЗИНА НА УНИВЕРЗАЛНА

Центар

70240612_370861470249447_7390449238108274688_n

Се изнајмува нов комплетно опремен трособен стан во Центар во...

 • 70m2
 • 2спални
 • 3соби
View Listing

Станови

Понуда на станови

IMG_5053За продажба

СЕ ПРОДАВА ДВОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

Кисела Вода

 • 73m2
 • 1спални
 • 3соби
IMG_6465За изнајмување
69424341_2354207004632869_6266842418599952384_nЗа изнајмување
69249256_484072129081437_8473083259318697984_nЗа изнајмување
68999765_725996094534479_6067005274013564928_nЗа изнајмување

Куќи

Понуда на куќи

25436400_10210690611000787_379280361_nЗа продажба

Се продава куќа во Ченто

Ченто

 • 164m2
 • 3спални
 • 6соби
15325217_1357844057600130_4590964938946882581_oЗа продажба

Се продава куќа 47м2 во Кисела Вода

Кисела Вода

 • 47m2
 • 1спални
 • 3соби
20170526_171119За продажба

Се продава куќа 400м2 во Козле

Козле

 • 400m2
 • 9спални
 • 15соби
20170526_155524За продажба

Се продава куќа 110м2 во Кисела Вода

Кисела Вода

 • 110m2
 • 3спални
 • 6соби
1За продажба

Се продава куќа 90м2 во Црниче

Црниче

 • 90m2
 • 2спални
 • 4соби
АВАДОМ Препорачува

Деловен простор

Понуда на деловен простор

32104787_10211778214190187_1381289026018869248_nДеловен простор
IMG_4482Деловен простор
imagehandler-3-Деловен простор

Се издава празен стан во Центар

Центар

 • 54m2
 • 1спални
 • 2соби
IMG_4227Деловен простор
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11