1 Осигурај се - Ваш советник за осигурување Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Што добивате од договорот за животно осигурување?

Што добивате од договорот за животно осигурување?

Полисата за животно осигурување може да промени нечиј живот, така што е природно луѓето да си поставуваат многу прашања пред да донесат одлука. Подолу се наведени некои од најчестите прашања   Дали имам пари за осигурување на живот? Кога размислувате за осигурување,...

6 начини како да заштедите пари

6 начини како да заштедите пари

Иако понекогаш се чини невозможно, сепак има малку трикови и совети со кои ќе заштедите пари и ќе ви помогнат да го направите вашиот домашен буџет побогат за значителен износ на пари. Ова се најпрактичните совети. 1. Заштедите пари користејќи ги придобивките од новите...

Животно осигурување – дали е потребно?

Животно осигурување – дали е потребно?

Полисата за животно осигурување може да го промени вашиот живот, па така природно е да си поставувате многу прашања пред да донесете одлука. Осигурителните друштва, со желба да понудат голем број производи, на народот им нудат и потполно неразбирливи и непривлечни...

ОВИЕ ПРАЗНИЦИ ПОДАРЕТЕ НЕШТО ПОСЕБНО

ОВИЕ ПРАЗНИЦИ ПОДАРЕТЕ НЕШТО ПОСЕБНО

Убавината на празниците и овој период од годината се состои токму во подарувањето. Овие празници подарете нешто посебно и поинакво, нешто што има корист и значење, нешто инспиративно и неминливо. Подарете ПОЛИСА ЗА ДЕТСКО ШТЕДНО ОСИГУРУВАЊЕ. Полисата за детско штедно...

Одбележуваме светски ден на штедењето

Одбележуваме светски ден на штедењето

31 октомври е светскиот ден на штедењето кој се одбележува речиси деведесет години. Во далечната 1924 година на првиот меѓународен ден на штедилниците во Милано - Италија токму 31 октомври е прогласен за меѓународен ден на штедењето, кој ја потсетува светската јавност...

72% од полисите за осигурување на живот во првата половина од годинава се издадени од Кроациа Осигурување – Живот ад Скопје

72% од полисите за осигурување на живот во првата половина од годинава се издадени од Кроациа Осигурување – Живот ад Скопје

Пазарот за осигурување на живот во Р. Македонија се развива со забрзано темпо следејќи ги европските трендови, работејќи согласно европски стандарди и прераснувајќи во развиен осигурителен пазар. Расте свеста за осигурување на живот кај македонските граѓани, а со тоа...

НАСТАН: Сигурно е да си осигуран!

НАСТАН: Сигурно е да си осигуран!

Во свет полн со предизвици и непредвидливи моменти, Сигурно е да си осигуран! Халк Банка АД Скопје воспостави партнерство со Кроациа Осигурување - Живот и на пазарот понуди кредити со животно осигурување со кои граѓаните добиваат двојна поволност, обезбедување на...

Објавен редовниот конкурс за учениците од основите и средните училишта по повод Светскиот ден на штедењето и Светскиот ден на осигурувањето

Објавен редовниот конкурс за учениците од основите и средните училишта по повод Светскиот ден на штедењето и Светскиот ден на осигурувањето

Агенцијата за супервизија за осигурување (АСО), Министерството за финансии и Народната банка на Република Македонија (НБРМ), го објавија конкурсот за ученици од основното и средното образование, којшто веќе неколку години наназад е заедничка активност по повод...

Соништата на нашите деца се сериозна инвестиција

Соништата на нашите деца се сериозна инвестиција

Септември со себе го донесе почетокот на новата учебна година, а на прагот е и почетокот на новата академска година. Образованието и едукацијата се мост помеѓу соништата на децата и реалноста. Мост кој го поминуваме за да се оствари одговорот на прашањето „Што сакаш...

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11