1 ОЛИМПИК - INTERIOR EXPERTS Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
  • +38970895929
  • office@olimpik.mk

Ние сме ОЛИМПИК - INTERIOR EXPERTS

Олимпик e компанија специјализирана за  изведба на завршни работи во градежништвото: изведба на  системи за сува градба, молерисување, машинско малтерисување, поставување на кошулици, фасадни системи, увоз и трговија со подни облоги. Благодарение на 26-годишното искуство се наметнува на македонскиот пазар како компанија специјализрана за изведба на завршни работи во градежништвото, но и како главен увозник и изведувач на подни и ѕидни облоги од теписни, линолеум, тапети, ламинат, трислоен паркет, ПВЦ, ентериерни врати и потребните акцесори за истите производи: лајсни, цокли, патосници и др.
Благодарение на внимателниот избор на производи нашата компанија е ценет партнер на многу хотели, банки, болници, училишта, административни и резиденцијални објекти и домаќинства. Клучот на успехот се крие во нашата филозофија, а таа е: без разлика дали доставуваме за ресторант или приватен резиденцијален објект, канцеларии или оперска сала, хотел или банка, ние секогаш се стремиме да понудиме разнобразие на бои, дизајни и квалитет кои се вклопуваат и го надополнуваат постојаниот ентериер.
Задоволството на клиентот од нашите производи и услуги е нашата основна цел. Ние веруваме ја постигнавме истата не само со производите кои ги нудиме, но и со дополнителните услуги кои ја придружуваат секоја продажба. Олимпик располага со висококвалификувани стручњаци, кои ќе Ви понудат исклучително голем избор на изведбени ентериерни решенија, подни и ѕидни облоги, проектирани и изработени од водечките европски производители , и ќе Ви помогнат да изберете дизајн, најсоодветен за Вашиот ентериер, тип на облога, која одговара на Вашите потреби, како и пресметка на потребните количини. Со соодветниот избор на производи и услуги ќе ги оптимизираме и рационализираме цените на производите и услугите и несомнено ќе се вклопиме во Вашиот предвиден буџет за секоја позиција одделно, без да влијаеме  на потребниот квалитет на производите, а со  квалитетната  монтажа  ќе Ви ги пренесеме гаранциите на производите од производителите и гаранциите на монтажа.

Продукти

Системи за сува градба

Системи за сува градба

ПВЦ - Винилни подни облоги

ПВЦ - Винилни подни облоги

SLATE LITE -  Екслузивни ѕидни и подни облоги од природен камен

SLATE LITE - Екслузивни ѕидни и подни облоги од природен камен

Трислоен паркет

Трислоен паркет

Stretched ceilings

Stretched ceilings

Fiberglass тапети

Fiberglass тапети

Теписони

Теписони

Влезни патосници

Влезни патосници

Акцесори

Акцесори

Канцелариски мебел

Канцелариски мебел

MAPEI

MAPEI

Системи за акустична изолација ISOSYTEM- Italy

Системи за акустична изолација ISOSYTEM- Italy

Епоксидни и полиуретански подни и ѕидни системи

Епоксидни и полиуретански подни и ѕидни системи

Dr. Schutz

Dr. Schutz

Наши Услуги


Изведба на  брзосушечки цементни кошулици

Изведба на  брзосушечки цементни кошулици

Изведба на брзосушечки цементни кошулици. - Изведба на брзосушечки  кошулици со Topcem- специјално хидраулично врзиво средство со модифицирани полимери со  норма...

Повеќе
Монтажа на ѕидни и подни облоги

Монтажа на ѕидни и подни облоги

Монтажа на подни облоги од ПВЦ, теписон, трислоен паркет... Монтажа на ПВЦ ѕидна облога, тапети од фиберглас, винилни тапети.

Повеќе
Дизајн на ентериер 

Дизајн на ентериер 

Професионално обучениот кадар на Олимпик е спремен да одговори на секаков предизвик , било да се работи за резиденцијален или комерцијален објект, ние ќе ви ги понудиме најдобрите предлог решенија...

Повеќе
Изведба на преградни ѕидови

Изведба на преградни ѕидови

Изведба на спуштени плафони

Изведба на спуштени плафони

Референци

MARQUARDT

MARQUARDT

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА  ФИЛИП ВТОРИ

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА  ФИЛИП ВТОРИ

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА ХИРУШКИ БОЛЕСТИ ФИЛИП ВТОРИ

Повеќе
QUEHENBERGER

QUEHENBERGER

QUEHENBERGER

Повеќе
РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА Нов објект на Специјална болница Филип Втори Marquardt ‐ фабрика за автомобилски делови-Велес (производствена хала, административна зграда, кантина )

Повеќе
Fibernet

Fibernet

Академија ФК Вардар

Академија ФК Вардар

Академија ФК Вардар

Повеќе
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11