1 Мултитекс | увоз-извоз | Битола, Македонија Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

     Сопственик на "Мултитекс" е познатиот битолски бизнисмен Томе Гроздановски, познат во Битола како Јајата. Како успешен трговец, во својата кариера има голем напредок. По завршувањето на Економскиот факултет во Скопје својата професионална кариера ја започнал во познатата битолска трговска фирма "Нова Трговија", каде од референт стигнал до највисоката функција, генерален директор на "Нова Трговија", која во тоа време броеше над 800 вработени. Незадоволен од интеграцијата на "Нова Трговија" со "Јавор", Гроздановски својата професионална кариера ја продолжил во Нови Пазар, каде со некогашните свои деловни партнери формираат заедничка трговска фирма "Нова Трговија". Оваа фирма во Нови Пазар одлично работи и бележи одлични резултати. Но по раздружувањето на Југославија и покрај инсистирањето на неговите партнери од Нови Пазар да направат заедничка мешовита фирма, Томе Гроздановски одлучува да направи своја фирма и на 13/11/1991 година ја формира "Мултитекс".

     ДОО "Мултитекс" - Битола, своето работење на македонскиот пазар го започна на 13/11/1991 година, кое на почетокот беше Трговско Друштво, потоа ПП, за на крајот да биде ДОО. Денеска ДОО "Мултитекс" е мошне позната фирма во областа на трговијата со текстил. Таа се бави со трговијa на големо и мало. Во неа се вработени вкупно 15 работници, има сопствен магацин и 4 бутици. Основна дејност на "Мултитекс" е продажбата на текстил на големо, ХТЗ опрема и јаглен. Увезува роба од Србија, Грција и Турција, а извезува во речиси сите држави од поранешна Југославија, а најповеќе во соседна Србија. И покрај тоа што во изминатите 20 години практично се остварија сите соништа на сопственикот Томе Гроздановски, сепак "Мултитекс" има амбициозни планови за наредниот период. Имено покрај проширувањето на асортиманот и понудата на текстил, како и отворањето на нови бутици, во наредниот период се планира да се отвори нов магацин на патот за Охрид, над бензиската пумпа кај "Довлеџик".

     ДOO "Везенина" - Битола, започна со работа на 04/04/1995 година, а oсновач и управител е Офелија Гроздановска. Основна дејност е трговија со текстил и текстилни производи, поседува 3 бутици.


Multiteks

0001
ПИЛОТ ОДЕЛО / ЛЕТНА ОПРЕМА
Изработено од два дела:
пантолони со прерамки и јакна, 65% полиестер и 35% памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0002
КЛАСИЧНО ДВОДЕЛНО ОДЕЛО / ЛЕТНА ОПРЕМА
Изработено од два дела:
пантолони со низок струк и јакна, 65% полиестер и 35% памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0003
РАБОТНИ ПАНТОЛОНИ / ЛЕТНА ОПРЕМА
Изработени од 65% полиестер и 35% памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0005
РАБОТНИ ПАНТОЛОНИ СО ПРЕРАМКИ / ЛЕТНА ОПРЕМА
Изработени од 65% полиестер и 35% памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0004
РАБОТЕН МАНТИЛ / ЛЕТНА ОПРЕМА
Изработен од 65% полиестер и 35% памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0006
ПИЛОТ ФАТИРАНО ОДЕЛО / ЗИМСКА ОПРЕМА
Изработени од 65% полиестер и 35% памук со постава.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0007
ЈАКНА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ / ЗИМСКА ОПРЕМА
Изработена од 65% полиестер и 35% памук со постава која што може да се извади.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0008
ЕЛЕК ФАТИРАН / ЗИМСКА ОПРЕМА
Изработени од 65% полиестер и 35% памук, поставен со полнило 150гр/м² и штепуван.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0009
КОЖУВ БЕЗ РАКАВИ / ЗИМСКА ОПРЕМА
Изработен од дрил платно, обложен со природно јагнешко крзно.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.Multiteks

0010
ОДЕЛО ЖЕНСКО БЕЛО (ИЛИ ДРУГИ БОИ)
Изработено од полиестер и памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0011
БОЛНИЧАРСКИ ОДЕЛА (РАЗЛИЧНИ БОИ)
Изработени од полиестер и памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0012
ПАНТОЛОНИ
Изработени од полиестер и памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0013
МАНТИЛ ЖЕНСКИ
Изработен од полиестер и памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0014
МАНТИЛ МАШКИ
Изработен од полиестер и памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0015
ОДЕЛО КУВАРСКО (РАЗЛИЧНИ БОИ)
Изработено од полиестер и памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0016
КАПА КУВАРСКА
Изработена од 100% памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.

Multiteks

0017
ПРЕСТИЛКИ
Изработени од полиестер и памук.
-
Контактирајте нè за повеќе информации.
Е-ПОШТА
multit@t.mk

КАНЦЕЛАРИИ
ул. Св. Нектариј Битолски 141, Битола - РМ
тел +389 47 237 410 / факс +389 47 233 660

МАГАЦИН
ул. 4-ти Ноември 51, Битола - РМ
тел +389 47 239 414


FACEBOOK

ДОО ВЕЗЕНИНА:
БУТИК "ФЕЛИ"
ул. Далматинска 56, Битола - РМ
тел +389 47 226 908
БУТИК "АНА"
ул. Титов Велес 19, Битола - РМ
тел +389 47 226 909
БУТИК "АРМАНИ"
ул. Анести Пановски ББ, Битола - РМ
тел +389 47 252 725


Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11