1 "PIRIN" - Park Hotel 5* - Sandanski - WELLNESS & SPA - 2018 | Туристичка Агенција Атлас Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys "PIRIN" - Park Hotel 5* - Sandanski - WELLNESS & SPA - 2018 | Туристичка Агенција Атлас Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
ЦЕЛОСНА ПОНУДА

"PIRIN" - Park Hotel 5* - Сандански - Бугарија

 
Hotel Pirin
   
Цените се валидни од 03.01.2018 до 21.12.2018, освен во денови на празници
   
 
  ВИД НА СМЕСТУВАЊЕ ВО
ПИРИН ПАРК ХОТЕЛ
ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА ЕДНО НОЌЕВАЊЕ
ОД НЕДЕЛА ДО ЧЕТВРТОК
BB
ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА ЕДНО НОЌЕВАЊЕ
ЗА ПЕТОК И САБОТА
BB
1. Double luxury room   47 € 52 €
2. Single luxury room  38 € 42 €
3. Double standard room  42 € 46 €
4. Single standard room  33 € 37 €
5. Luxury Suite 
/максимум сместување на 2 лица+1/
75 € 75 €
6. VIP Suite on BB basis 
/максимум сместување на 2 лица+1/
82 € 82 €
 
  ВИД НА СМЕСТУВАЊЕ ВО
АПАРТ КОМПЛЕКСОТ-ДЕЛ ОД  ПИРИН ПАРК ХОТЕЛ
ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА ЕДНО НОЌЕВАЊЕ
ОД НЕДЕЛА ДО ЧЕТВРТОК
ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА ЕДНО НОЌЕВАЊЕ
ЗА ПЕТОК И САБОТА
1. Standard Apartment
/максимум сместување на 2 лица+1/
67 € 67 €
2. Family Apartment
/максимум сместување на 4 лица+1/
75 € 75 €
 
Цената вклучува:
- Ноќевање со појадок
- Wireless internet, паркинг, превоз до скијачките терени (со закажување на рецепција)
- Користење на фитнес, базен со хидро масажа, детски базен,, Jacuzzi,
- Сауна парк со: Finnish sauna, Bio-Sauna, Steam Baths – caldarium and laconium,ice – fountain, emotion shower
- топли кревети и клупи, релакс зона
- Градина Парк со надворешен детски базен и детска соба
- Детско игралиште и Арт центар со дополнителни услуги
 
 
Попусти:
- Дете од 0 до 3.99 години – бесплатно во double luxury room;
- Дете од 4 до11.99 години сместено на редовен кревет во double room има 30 % попуст од основната цена на соодветното сместување
- Дете од 4 од 11.99 години , сместени на дополнителен кревет во double luxury room има 70 % попуст од основната цена на соодветното сместување
- Дете над 12 години или возрасен , сместени на дополнителен кревет во double luxury room има 50 % попуст од основната цена на соодветното сместување
 

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11