1 МАЈКА И ДЕТЕ Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
android
ios

Мажот е поздрав во брак во кој жената му приговара

Неодамнешна студија открила дека мажите кои се во „лош“ брак имаат понизок ризик од дијабетес од мажите кои се наоѓаат во среќен брак. Социолозите...

Од бебе од 790 грама, до девојче на ’млазен погон’

Сибел Вели е вработена во секторот за меѓународна соработка и поддршка на здруженија и фондации на град Скопје и е мајка на петгодишната Ада.  А...

Светски ден на крвта од папочната врвца: Во иднина терапијата со...

По повод Светскиот ден на крвта од папочната врвца, го пренесуваме интервјуто со Франсис Вертер, оснивач и директор на Родителскиот водич за Фондацијата за...

Зошто аутизмот е толку чест денес?

Иако е тешко да се добие точна проценка, сосема е јасно дека стапките на аутизам драстично се зголемија во последните неколку децении, всушност, најмногу...

Момче со аутизам чекало 6 години за да го запознае Дедо Мраз

Осумгодишниот Баиз Бертс плачел од среќа кога го запознал Дедо Мраз и го исполнил својот сон. Поточно, момчето има анксиозно растројство наречено селективен мутизам,...

Деветгодишен вундеркинд завршил средно за 1 година, а факултет за само 9 месеци

Додека го гали кученцето, Лорен Симонс изгледа како кој било друг деветгодишник. Меѓутоа, тогаш потоа почнува да опишува како неговата работа на Универзитетот во...
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11