1 Курир Брза Пошта Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
02/3221-333
бул.Партизански Одреди 8

Курир брза пошта

Курир Брза Пошта е компанија чија основна  дејност е превземање, превоз и испорака на пратки. За осум години работење се издигнавме меѓу најуспешните и брзорастечки компании во земјата. Располагаме со современ возен парк и високо обучен логистички тим кој секојдневно се грижи за потребите на повеќе од 1000 фирми во Скопје. Секогаш коректни, услужливи и професионални ви нудиме најбрза и најсигурна достава на вашите пратки.

Клиентите за нас

Алма-М ДООЕЛ
СКОПЈЕ

За секој кој сака пратката да стигне побрзо од порака пратена на Viber, да ги избере Курир. Ако сакате да изненадите некоја драга личност, дискреција загарантирана, изберете ги Курир.

Апостолски
АДВОКАТСКО ДРУШТВО

Со оглед на динамичноста на адвокатската професија и потребата од брза достава на документи, пратки и комуникација со институции, компании, државни органи, нотари, извршители, вредните момци и девојки од Курир Брза Пошта, се како уште еден „вработен“ без кој не се може. Со нив се штеди на време, а се добива квалитет.

Далма
КЕТЕРИНГ

Курир е секогашна ниво на задачата. Испоракта на пратките е секогаш завршена во најкус можен рок. Лесно се прилагодуваат на нашите потреби, љубезни, професионални и флексибилни. Сојузник кој сакате да го имате во овие динамични времиња.
Брзи, услужливи, организирани и професионални.

Осигурителна полиса
НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

Тука пред се би сакале да го изразиме нашето задоволство од вашата служба како соработник во насока на брзина, подготвеност, доследност и професионалност. Вашите вработени се слика на вашето работење а тоа љубезност, професионалност и доверба за направена и реализирана достава во секој дел од нашиот град.

Ана Шаревска
АДВОКАТ

Курир Брза Пошта е секогаш на ниво на задачата. Испораката на пратките е секогаш завршена во најкус можен рок. Лесно се прилагодуваат на моите потреби, љубезни се, професионални и флексибилни. Сојузник кој сакате да го имате во овие динамични времиња.
Топло ги препорачувам.

Futura 2/2
ADVERTISING & MARKETING

Со Курир, брзината, лојалноста и навремената испорака веќе се подразбираат, а она што ги прави подобри од другите е одличната комуникација со своите клиенти. Во секој момент знаеме каде е нашата пратка и колку време е потребно за истата да стигне на дадената локација. Не би можеле да замислиме ниту еден работен ден без тимот на Курир.

Брико Македонија
сè ЗА ВАШИОТ ДОМ И ГРАДИНА

Со здоволство ги препорачуваме услугите на Курир поради брзината, услужливоста, организираноста и професионалноста. Пратките се испорачани секогаш на време и истиот ден, во најкус можен рок.

Арт Дентал
УМЕТНОСТ ВО СТОМАТОЛОГИЈАТА

Со особено задоволство и уметност ние ја креираме најдобрата насмевка за нашите клиенти а КУРИР Брза Пошта најодговорно, точно и прецизно ја поддржува нашата визија и идеја. КУРИР не е само обичен доставувач на пратки и пакети, тие испорачуваат професионалност, безбедност и доверба. КУРИР не поврзува и ни го олеснува животот.

iTrade
Опрема за мобилни телефони и компјутери

Брзи, услужливи, организирани и професионални.
Пратките се испорачани секогаш на време и истиот ден!
Ви благодариме!

Image Plus
SIGNS • CONSTRUCTION • PRINT • DESIGN

Вистински професионалци, без кои не би можеле да функционираме. Секогаш одговорни и доследни во извршувањето на задачите.

Зорица Пулејкова
НОТАР

Курир Брза Пошта е секогаш на ниво на задачата. Испораката на пратките е секогаш завршена во најкус можен рок. Лесно се прилагодуваат на нaшите потреби, љубезни се, професионални и флексибилни. Сојузник кој сакате да го имате во овие динамични времиња. Ви благодариме што секогаш ни излегувате во пресрет.

some feature

Најава на пратка

Секој работен ден од 08:30 часот до 18:30 часот; Сабота од 09:00 часот до 17:00 часот.

some feature

Превземање на пратка

20(дваесет) минути од најавата, за превземање на подготвена пратка од адреса во централно градско подрачје и најдоцна 1(еден) час од најавата, за превземање на подготвена пратка од адреса надвор од тесното градско подрачје на Скопје.

some feature

Рок на достава

Истиот момент кога пратката е превземена – се врши испорака на пратката на адреса на примачот за времето на доцнење поради неточна или непотполна адреса и времето на доцнење поради непредвидени околности, КУРИР ДООЕЛ Скопје не одговара.

Испорака со скутер

до 5/кг

Зона 1 - 100 ден

Зона 2 - 150 ден

Зона 3 - 200 ден

Зона 4 - 250 ден

Зона 5 - 300 ден

Контакт

Испорака со возило

до 30/кг

Зона 1 - 180 ден

Зона 2 - 240 ден

Зона 3 - 300 ден

Зона 4 - 360 ден

Контакт

Испорака со возило

до 50/кг

Зона 1 - 300 ден

Зона 2 - 360 ден

Зона 3 - 420 ден

Зона 4 - 480 ден

Контакт

Испорака со возило

до 100/кг

Зона 1 - 420 ден

Зона 2 - 480 ден

Зона 3 - 540 ден

Зона 4 - 600 ден

Контакт

Зони

Зона 1 - Државна болница, Рузвелтува, Бит Пазар, Скопски Саем, Меѓуградска автобуска станица, Стара рампа

Зона 2 - Тафталиџе, Карпош 4, Злокуќани, Чаир, Бутел 2, Железара, Автокоманда, Јане Сандански, Аеродром, Кисела Вода

Зона 3 - Ѓорче Петров, Даме Груев, Бардовци, Визбегово, Шуто Оризари, Бутел 1, Ченто, Маџари, Ново Лисиче, Горно Лисиче, Пинтија

Зона 4 - Ѓорче Петров 2, Ново Село, Радишани, Стајковци, Хиподром, Драчево

Зона 5 - Села во околината на Скопје

Контактирајте нè

02/3221-333 | 02/6092-333 | 076 221 333 | 075 435 390
бул.Партизански Одреди 8, Скопје, Република Македонија
пон-пет 08:30-18:30/саб 09:00-15:00
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11