1 ::: Фарма 5::: Доверба во знаењето и искуството Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Доверба во знаењето и искуството
тел: (+389 2) 2700-773   farma5@on.net.mk
BIOFREEZE

BiofreezeКрио терапија
Ладна метода

повеќе

Copan UriSWAB

CopanОсновен раствор за урина, собирање и транспорт

повеќе

Toral

Орален имуностимулатор.

Превенција од честиреспираторни инфекции

повеќе

За нас

Добро дојдовте на нашата веб страна.

Трговското  друштво за производство, промет и услуги ФАРМА - 5 ДООЕЛ од Скопје, успешно постои и работи на територијата на Република Македонија од 2000 година, при тоа исполнувајќи ги своите обврски и задачи коректно и навремено до крајните потрошувачи.

Нашата фирма се занимава со промет на големо со лекови, помошни лековити средства , медицински помагала , вакцини и серуми, алергени , лабораториски потрошен материјал, микробиолошки подлоги , како и медицински, велнес , детски , домашни и професионални производи наменети за Вашето семејно здравје.

ФАРМА - 5 Дооел располага со едуциран стручен кадар од областа на медицината и фармацијата , како и правна и економска служба кои секогаш се спремни да одговорат на работните обврски стручно, квалитетно и ефикасно .

Каталог
Медицински производи
Убавина и здравје
Детски програм
Домашно здравје
Професионални уреди
Резервни делови
Лиобиф
Регулатор на цревната флора
Пробиотик со најдолга традиција

повеќе
Имонубиолошки производи

ТОРЛАК Во терапија на Генитоуринарни инфекции

- LAKTOVAKCINA
- LAKTOVAG
- POLYFLAMIN
- PREVALUR

повеќе

© Фарма 5 - 2008
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11