1 Vicoteka.mk – Најголема база на вицови во Македонија Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
  • Јадење

    Доаѓа тештата на Трпе кај него на вечера. По некое време на маса и доаѓа малиот Трпе и ја прашува: – Бабо за кого јадеш ти? – Како за кого? За мене си јадам внучко. – Зошо тато вика дека ...

    Повеќе...
  • Рогови

  • Потера

  • Филм

  • Тоалет

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11