1 Управа за Јавни Приходи на Република Македонија Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
25 години - Приходи Предизвици партнери

Апликацијата МојДДВ е достапна за симнување преку следниот линк МојДДВ. Сите вие кои сте регистрирани на системот “е-Персонален данок“, преку апликацијата МојДДВ ќе имате можност да гo скенирате баркодот од фискалните сметки и да го остварите правото на поврат на 15% од износот на платениот ДДВ. Граѓаните кои не се регистрирани, ги повикуваме да се регистрираат на “е-Персонален данок и со скенирање на фискалните сметки да го остварат правото на поврат на ДДВ. Одговори на прашањата на граѓаните за МОЈДДВ.
    

П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
28.11.2019
НАЧИН НА ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊЕ НА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ПРИДОНЕСИТЕ ОД ЗАДОЛЖИТЕЛНО СОЦИЈАЛНО ОСИГУРУВАЊЕ ПОРАДИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТА
Висината и условите за субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување по основ на зголемување на плата се уредени со Закон за субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување поради зголемување на плата (Службен Весник на РСМ 239 од 19.11.2019 година)...
 
28.11.2019
Мобилен даночен шалтер
Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2019
 
21.11.2019
ПОВИК (СООПШТЕНИЕ)
Согласно член 8 и член 16 од Законот за враќање на дел од данокот на додадена вредност на физичките лица (Сл.весник на РСМ, бр.133 од 28.06.2019 година), Управата за јавни приходи по службена должност во декември 2019 година ќе изврши враќање на дел од данокот на додадена вредност на трансакциска сметка на граѓаните-корисници на апликацијата МојДДВ...
 
11.11.2019
е-Аукции
Оглас бр.11/2019 за продажба на движни и недвижни ствари
 
08.11.2019
Листа на должници
Листа на должници бр.11/2019 за долгови доспеани до 31.07.2019 и неплатени до 31.10.2019 година
 
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11