1 ПОЧЕТНА - Afrodita S - Салон за убавина Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Центар за убавина Афродита-С

Повеќе од 20 годишното постоење, големиот број на клиенти, партнери и деловни соработници се потврда за врвната професионална услуга и дополнителен поттик за нас.

Омилениот третман на холивудските ѕвезди

достапен единствено во “Афродита С” !

ДОСТАПНО ONLINE

ЦЕНОВНИК

Услуги кои ги нудиме

Нашите центри за убавина ги задоволуваат стандардите на најдобрите салони во светските метрополи. Идејата ни беше да создадеме рај за Вашите сетила.

КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ

ТРЕТМАНИ ЗА ТЕЛО

a

МАСАЖА

МАНИКИР И ПЕДИКИР

ФРИЗЕРСКИ УСЛУГИ

ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА

Нашите салони

Почитувани со задоволство ви ги претставуваме нашите салони исто така и контакт информациите од истите.

Салон Аеродром

Бул.Јане Сандански 113 а, Скопје.

Тел: 02 244 8014 / 075 222 803

Е-пошта: contact@afrodita-s.com.mk

Салон Водно

Ул.Тодор Александров 79-1/11, Скопје

Тел: 02 3122 888 / 075 222 804

Е-пошта: afroditasuze@ymail.com

Sorry, no posts matched your criteria.
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11