1 Palma Mall Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Бесплатен
Паркинг

Олеснет
Пристап

Работно време
10:00 - 22:00

Бесплатен Wi-Fi
интернет

За Нас

Уникатниот повеќенаменски трговски центар Палма Мол Тетово, кој пред десетина години ја започна својата приказна како мала продавница, денес претставува успешен трговски центар, изграден според светски стандарди, распространет на 32 илјади m². Всушност, новиот трговски центар е проширување на објектот на поранешниот Сити центар Тетово кој работи од 2005-та, а продажниот простор на истиот е тројно зголемен. Идејата за тројното проширување на постоечкиот објект постојниот Сити центар Тетово произлезе од потребата на жителите на Тетово и пошироко, за објект со голем број содржини. Илјадници среќни луѓе со полни кеси во рацете, насмеани детски лица и задоволни купувачи, е сликата која секојдневно може да се види во најмодерниот и најголемиот трговски центар во Западна Македонија, а заслугата за целиот успех Палма Мол Тетово им ја посветува токму на своите купувачи, како најзаслужни за достигнувањата.

Продавници

Одбери Kатегорија

Ресторан Емпориум

место за исклучителни моменти...

Ресторан Емпориум лоциран на првиот кат во Палма Мол, претставува место во кое можете да уживате во одлична храна подготвена од врвни мајстори во удобен амбиент по поволни цени. Нашето мени нуди голем избор на италијански специјалитети, морска храна, меѓународна и национална кујна. Почуствувајте го урбаниот дух на ресторан Емпориум и пружете си вистинско гурманско искуство.

Контакт Информации


Ilirija bb, Tetovo 1200, Macedonia


+389 044 351 010


info@palmamall.com.mk

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys.