Останати новости

Собрани 2.467.000 ден од телефонските броеви

На 28.11.2019  во 11:00 часот во Four, Parkland Hospitality Group со поддршка на Црвен крст на Република Северна...>>


24 години Црвен крст на РСМ рамноправен член на Меѓународната Федерација на националните друштва на Црвен крст и Црвена полумесечина

Да се потсетиме на овој ден кога во 1995 година Црвениот крст на Република Северна Македонија стана рамноправен...>>


Пристигна хуманитарна помош во Драч

Црвениот крст на Република Северна Македонија Ве информира дека на 26.11.2019 година ја испрати првата хуманитарна помош во...>>


Хуманитарна помош за Албанија

Црвен крст на Република Северна Македонија и Програмата за подготвеност и одговор при катастрофи се подготвува за транспорт...>>


Соопштение

Почитувани, Црвениот крст на Република Северна Македонија изразува сочувство до граѓаните, семејствата и институциите на Албанија, за жртвите...>>


види ги сите