1 Дома Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Дома
Стил 28 мм
Фламинго 20 мм
Фламинго 16 мм
Витражи
Контакт

Струмица

B E S T C O L L E C T I O N

За насКомпанијата ДПТУ Евробалкан трејд ДООЕЛ е генерален застапник на Германскиот производител на метални корнизи BESTCOLLECTION присутна на македонскиот пазар од 2007 година.

Од досегашната работа може да се пофалиме со:


  

  • Гаранција и квалитет на производите
  • Навремена и точна испорака
  • Прилагодување кон потрошувачите и кон пазарот во нашата земја.Со нашата долгогодишна работа имаме стекнато претставништва во повеке градови низ Македонија.

Може да ја видите листата на градови и претставништва од десната страна.

Продажни места

Елизабет

Т.Ц. Глобал приземје

тел. 034-320-424 www.elizabet-strumica.mk


Динамика Ројал завеси

Ул. Ленинова 15

тел. 034-325-215 www.dinamika.com.mk


Перфекта

Ул. Ленинова 66

тел. 071 204 609  075 310 545


Бјути хоум

ул. Дебарска 27

тел. 034-344-484


Белисима

ул. Ленинова 14

тел. 034-348-014


Еми ес

ул. Гоце Делчев 30

тел. 034-326-558

  

Струмица

Струга

Кочани

Кавадарци

Гевгелија

Охрид

Скопје

Битола

Велес

Радовиш

Завеси Славица

Ул Ѓуро Ѓаковиќ 3

тел. 047-223-144 075-207-591


  

АББА 2007

Ул. Маркс Енгелчова бб

тел. 070-347-014 www.abba.mk

Интериеринг


078-414-385

  

МБ - Дизаин


071-249-191

  

Цоце - 2


075-443-865

Завеси Љубица


070-733-994

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11