1 ISUZU Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
d max 3
KAMION  SLIDER
KAMION  SLIDER 2
bus copy
Основан во далечната 1916 година, Јапонскиот производител на комерцијални возила и дизел мотори ISUZU ја има најбогатата традиција во оваа дејност. Своите производи со врвен Јапонски квалитет ISUZU ги пласира во 100 земји на планетата, меѓу кои конечно се наоѓа и Република Македонија, преку овластениот увозник, дистрибутер и сервисер – Аутомакедонија АД Скопје.

D-MAX CREW

D-MAX SPACE

D-MAX SINGLE

КАМИОНИ СЕРИЈА “N”

КАМИОНИ СЕРИЈА “F”

  • НОВО
  • 10.06.2017

ISUZU АВТОБУСИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Аутомакедонија го потпиша договорот за соработка со индустрискиот џин ISUZU и ја надополни својата понуда за моторни возила на пазарот со атрактивн...

  • НОВО
  • 07.01.2017

ПРВИОТ ISUZU ПИКНИК ВО МАКЕДОНИЈА

18 Јуни, 2017 година беше избран како официјален датум на кој тимот на Аутомакедонија го закажа првиот таканаречен “ISUZU пикник во Македонија”. ...

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11