1 БрзоЗалче - Почетна Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
ЗАТВОРЕНО
Foodio
"Дали веруваш во апетит на прв поглед?" Минимум нарачка: 250 денари Просечно време на достава: 90 минути
ЗАТВОРЕНО
Per Te Street Restаurant
"Секогаш свежо и вкусно, приготвено според Вашите барања!" Минимум нарачка: 400 денари Просечно време на достава: 40-60 минути
ЗАТВОРЕНО
KIOSK BURGER BAR
"Нашата вкусна храна, создадена од високо квалитетни состојки ќе ви обезбеди максимално ужи..." Минимум нарачка: 300 - 700 денари Просечно време на достава: 40 минути
Per Te Street Restаurant
Минимум нарачка:
400 денари

Време на достава:
40-60 минути
Pizza House
Минимум нарачка:
300 денари

Време на достава:
45 минути
KIOSK BURGER BAR
Минимум нарачка:
300 - 700 денари

Време на достава:
40 минути
Urban Burger
Минимум нарачка:
250 - 400 денари

Време на достава:
40 минути
Гостилница Две Лири
Минимум нарачка:
200 денари

Време на достава:
30мин. до 1ч.
Tonny's Bakery
Минимум нарачка:
250 денари

Време на достава:
40 минути
Foodio
Минимум нарачка:
250 денари

Време на достава:
90 минути
Pizza Pempele
Минимум нарачка:
0 - 500 денари

Време на достава:
30 минути
Breakfast Club
Минимум нарачка:
0 денари

Време на достава:
40 минути
Жапон кафе бар
Минимум нарачка:
300-1000 денари

Време на достава:
50 минути
CHOOSE Fresh&Healthy
Минимум нарачка:
480 денари

Време на достава:
Достава 45 мин!
Моја Пица
Минимум нарачка:
200 денари

Време на достава:
30 минути
Pizza Calabria
Минимум нарачка:
300 денари

Време на достава:
40 минути
Гостилница Крчма
Минимум нарачка:
0 денари

Време на достава:
40 минути
Берлускони
Минимум нарачка:
0 денари

Време на достава:
30 минути
Felice Pasta
Минимум нарачка:
400 денари

Време на достава:
30-40 минути
Di Napoli
Минимум нарачка:
200 денари

Време на достава:
30 минути

ГОСТИЛНИЦА КРЧМА

Кебап

FOODIO

Гиро свинско

БЕРЛУСКОНИ

Капричиоза

FOODIO

Гиро пилешко

PER TE STREET RESTАURANT

Цезар салата

FOODIO

Помфрит

FOODIO

Фудио Чикен

PER TE STREET RESTАURANT

Макарони со бел сос
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11