1 Generalturist | Приказна која ќе сакате да ја раскажете! Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
previous arrow
next arrow

ЛЕТО 2019

ЧАРТЕРИ ЗА АНТАЛИЈА

КЕМЕР, ЛАРА/КУНДУ, БЕЛЕК, СИДЕ, АЛАНИЈА

ЛЕТО 2019

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ЗА

МАРМАРИС, ФЕТХИЈЕ, БОДРУМ

РЕЗЕРВАЦИИ И ИНФОРМАЦИИ

ТЕЛЕФОН

Е-MAIL

ПРОМОЦИИ

Актуелни Промоции

Копаоник

Копаоник, Србија

Зима 2020


01 Декември 2019 - 05 Aприл 2020

Хотели во Копаоник

АКТУЕЛНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ И ЕКСУРЗИИ

Индија

Индија

Cultural

Индија

Златниот Триаголник


8 Дена / 6 Ноќевања
03 Ноември 2019 - 10 Ноември 2019

од 1390 € по лице

Прочитај Повеќе

Непал и Бутан

Бутан Непал

Cultural

Непал и Бутан

Мистериозна Азија


10 Дена / 8 Ноќевања
05 Ноември 2019 - 14 Ноември 2019

од 2644 € по лице

Прочитај Повеќе

Понеделник – Петок: 09-17ч.

Сабота: 09-14ч.

 

Bul. Kliment Ohridski, 60, Skopje

+389 2 3217-410
+389 2 3222-499
info@generalturist.mk
 
WhatsApp +389 76 206 678
Viber +389 76 206 678

Facebook, white
Instagram, white
LinkedIn

© generalturist.mk | 2019

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 11