wholesale jerseys cheap jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  WebSiteMap |  replica jerseys from china |  WebSiteMap |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  WebSiteMap |  discount baseball jerseys |  WebSiteMap |  Cheap Authentic MLB Jerseys |  Cheap authentic nfl jerseys |  Wholesale Replica Football Jerseys |  custom team jerseys |  cheap authentic jerseys |  cheap retro jerseys |  youth jerseys |  authentic jerseys |  replica jerseys |  wholesale nba Jerseys | 
Екопак СКС - Скопје - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
 


| MK | EN |


logo
  Компанија  
  Производи  
    1. Хартија за месна индустрија  
    2. Хартија за пекарска индустрија  
    3. Изработка на пластифицирана хартија  
    4. Печатарска хартија  
  Партнери  
  Процес  
  Контакти  

Компанија

Компанијата “Екопак СКС“ д.о.о. е формирана кон крајот на 2005 година со основна идеа за производство на амбалажна хартија за пакување прехрамбени продукти како месo и сувомеснати производи, пецива и сл. Идеата беше да се пласира производ, најнапред во Македонија а потоа и надвор, кој со својот квалитет пред се, а потооа и со флексибилноста во производството, ќе понуди нов стандард на пазарот. Со тек на време дејноста се прошири на трговија со хартија во печатарството, како рото така и табачна, наменета за печатење новини, магазини, каталози и сл. Така за кратко време компанијата стана застапник на „Vipap“ - Кршко од Словенија за овој дел на Балканот, со константно зголемување на обемот на трговија.
Целите кон кои се стреми “Екопак СКС“ во иднина е да се прошири асортиманот на производи, да се освои што поголем пазар во и надвор од границите на Македонија со перманентно подобрување на своите производи како и на услугите што ги нуди.

website tracker

© Екопак СКС - Скопје
webmaster - drasko_te@yahoo.com
 
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1