МЕСЕЧНА АКЦИЈА - ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Тонер за HP P3005/M3027/M3035 Q7551A 

Тонер за Samsung ML-2850 


Тонер за Samsung ML-1660/1860 MLT-1042S 


Рибон за Epson
LQ590/LQ890

Тонер HP Q7553A за P2015/M2727 MFP

Тонер Lexmark 24080SE за E23X/E33X/E34X


Рибон за Epson
DFX5000/DFX8000

Тонер HP C7115A за 1200/1000W/1005W

Компатибилен Тонер HP CB436A за P1505

Office Home and Business 2010

Печатач Samsung 4623F
Брзина: до 22 ppm
Резолуција: 1200x1200
Поврзување: USB
Гаранција: 12 месеци

Фотокондуктер Lexmark X340H22G за X34X
ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
ПОДОБАР ИЗБОР

logo

За поголеми количини и авансно плаќање постои можност за добивање на попуст. Испораката е тековниот или следниот работен ден од моментот на нарачка. Испораката на нарачките од Петок се пренесува за Понеделник. Нарачајте на  sales@algo.mk или на 2774-154.