wholesale jerseys wholesale nfl jerseys cheap jerseys cheap nfl jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  cheap nfl jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  Paris Saint Germain jersey |  Cheap Soccer Jerseys |  discount baseball jerseys |  cheap nfl training jerseys |  Custom NBA Jerseys |  Cheap NFL Jerseys Free Shipping |  website Map |  website Map |  Wholesale Replica Football Jerseys |  buy mlb jerseys | 
- Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

ВАНАКС ВХН

Дозволете да се погрижиме за убавината и топлината во вашиот дом со вашите креативни идеи кои се наша задача да станат реалност.

Тим

Тимот на “Ванакс-ВХН” е составен од искусни, амбициозни и креативни лица кој со својот труд придонесоа да имаме илјадници задоволни клиенти. Денес можеме со сигурност да кажеме дека фирмата “Ванакс-ВХН” е препознатливо име на Македонскиот пазар во градежната индустрија.

Мисија

Со максимална посветеност при изработка на секој производ да се обезбеди константен раст со зголемена понуда и услуга со единствена цел да се задоволи потребата, желбата и идеата од квалитетно и модерно живеење на секој потрошувач.

Визија

Кoнстантен раст и зголемена понуда на уникатни и рачно изработени производи од ковано железо, иноксна програма, камини како за внатрешноста така и за надворешноста на домот или деловниот простор. Изработени во соодветен дизајн и естетика производите да ги задоволуваат потребите, желбите и идеите на секој купувач.

кратко..

ЗА ВАНАКС

Почетоците на фирмата “Ванакс ВХН” датираат од 1995 година кога полека но сигурно зачекоривме на Македонскиот пазар со увоз на камини и сончеви колектори. Во 1998 година ја проширивме дејноста во полето на ковано железо и изведба на системот за парно греење. Во 2004 година целиот наш труд и успех го преточивме во изградба на деловно-производствен објект со магацински простории на 3400 м2
  Дозволете да се погрижиме за убавината во вашиот дом, производствениот програм на нашата фирма го сочинуваат
     Изработка на камини
     Изведба на парно греење и соларна енергија
     Изработка на огради и врати од ковано железо
     Изработка на мебел, сегменти и аксесоари од ковано железо
     Иноксна програма 
     Mетални конструкции

×
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1