wholesale jerseys wholesale nfl jerseys cheap jerseys cheap nfl jerseys
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  WebSiteMap |  WebSiteMap |  discount mlb jerseys |  Custom NBA Jerseys |  Cheap MLB Jerseys |  cheap authentic jerseys |  custom team jerseys |  website Map |  Bayern Munich Jerseys Black |  Retro Football Jerseys | 
Пекара Специјал - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

Понуда на денот

Бурек 1/4 + Јогурт 180мл.
(со месо, со пица фил)
55 ден.

Бурек 1/4 + Јогурт 180мл.
(со сирење, со спанаќ и сирење)
50 ден.

Баничка + Јогурт 180мл.
(со месо, со сирење)
45 ден.

Пита домашна со зелка + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита домашна со урда + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита домашна со праз + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита соле компирова спанаќ + Јогурт 180мл.
55 ден.

Пита соле пченкарна со кулен + Јогурт 180мл.
55 ден.

Пита пченкарна со праз + Јогурт 180мл.
60 ден.

Пита пченкарна со урда + Јогурт 180мл.
60 ден.

Пита пченкарна со зелка + Јогурт 180мл.
60 ден.

СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 24 годишна традиција и искуство во овој сегмент од приватниот бизнис. Ангажирани се 200 вработени со соодветни квалитети кои им овозможуваат навремено и квалитетно да ја завршат работата притоа почитувајќи ги соодветните зададени задачи. Со цел производите навремено и квалитетно да се произведат и достават до потрошувачите работата е професионално организирана во сите сегменти.

Производството се изведува во седум пекари со обезбеден магацински простор каде соодветно обучени работници ги произведуваат производите притоа користејќи современи машини и опрема.

Производи

Локации

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys.
1