cheap jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys wholesale jerseys
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  WebSiteMap |  discount mlb jerseys |  Custom NBA Jerseys |  Cheap NFL Jerseys Free Shipping |  personalized nfl jerseys |  website Map |  Paris Saint Germain jersey |  website Map |  WebSiteMap |  youth football jerseys | 
RZ USLUGI A.D. Skopje - Home - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Дома
Помош
Мапа
     ПОЧЕТНА  | РЖ УСЛУГИ А.Д. | УСЛУГИ  |  КАПАЦИТЕТИКОНТАКТ
Активности

Водостопанство - Снабдување на со техничка и хигиенска вода на територијата на Рудници и Железарница Скопје вклучувајки и третирање на водата за...
Телекомуникации - Локален оператор за телекомуникациски услуги, интернет ...
Обезбедување - Услуги во областа на обезбедувањето на ...
повеќе
Кратко претставување

    Постоењето датира уште од 1967 како дел од секторот ЕНЕРГЕТИКА во рудници и Железарница Скопје. Од 1997 РЖ УСЛУГИ е формирана како посебна компанија која дава услуги на сите субјекти во Рудници и Железарница Скопје ...

повеќе
Бизнис партнери и соработници
РК ЗАВАРУВАЊЕ - апарати за заварување и опрема                РУДАРСКИ ИНСТИТУТ - научно истражувачка установа 
_________________________________________________________________

ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ


ИСПРАВКА НА ЈАВЕН ПОВИК ЗА
ГОДИШНО СОБРАНИЕ


ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРЕЗАКАЖАНО
ГОДИШНО СОБРАНИЕ

Copyright © RZ USLUGI A.D.
Почетна
За нас
Услуги
Поддршка
Партнери
Новости
Контакт
Наши партнери
Преглед на услуги

ПРЕВЗЕМИ ДОКУМЕНТИ

1.  Јавен повик за годишно собрание
1.1. Исправка на јавен повик за годишно собрание
2.  Информација за акции
3.  Годишна сметка на РЖ Услуги АД Скопје 2017 г.
4.  Консолидирана годишна сметка 2017 г.
5.  Годишен извештај за работење на РЖ Услуги АД Скопје - 2017 г.
6.  Извештај од внатрешна ревизија - 2017 г.
7.  Предлог одлука годишна сметка и др.
8.  Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на О.Д.
9.  Предлог одулка за распоредување на добивката за 2017 г.
10.  Финансиски извештаи за 2017 г. - независен ревизор
11.  Консолидиран финансиски извештај за 2017 г. - независен ревизор
12.  Предлог одлука ревизорски извештај
13.  Предлог одлука за назначување на овластен ревизор
14.  Понуда за ревизија Audit Makedonija
15.  Понуда за ревизија Европски Центар за ревизија Македонија
16.  Понуда за ревизија RSM Македонија
17.  Понуда за ревизија ПЕРК Ревизија
18. Одлука за  усвојување на год.см.,фин.изв.,конс.год.см. и др.
19. Одлука за усвој.на ревизорски изв.од.ревиз.куќа Audit Makedonija
20. Одлука за одобр.на работата на членовите на Одбор на Директори
21. Одлука за распоредување на добивката остварена во 2017
22. Одлука за назначување на овластен ревизор за 2018 год.
23. Преглед за спроведено гласање на Годишно собрение на акционери на РЖ УСЛУГИ АД


Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1