wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap nfl jerseys cheap jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  cheap nfl jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  WebSiteMap |  cheap nfl training jerseys |  youth football jerseys |  wholesale nba Jerseys |  Paris Saint Germain jersey |  custom nfl jerseys |  Cheap Hockey Jerseys |  WebSiteMap |  Wholesale Replica Football Jerseys |  personalized nfl jerseys | 
Про Дизајн – My WordPress Blog - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Pro Dizajn

картонски

Тираж / цена едностр./двостр.

100 визитки – 400 ден. / 600 ден.

500 визитки. – 885 ден. /1400 ден.

1000 визитки – 1180 ден./1770 ден.

 

пластифицирани

Тираж / цена едностр./двостр.

100 визитки – 600 ден. / 800 ден.

500 визитки – 885 ден. /1400 ден.

1000 визитки – 2360 ден. /2950 ден.

 

Големина  90×50мм

Материјал 350 гр кунздрук

Пластификација 24м

 
картонски
Тираж / цена едностр./двостр.
100 визитки – 400 ден. / 600 ден.
500 визитки. – 885 ден. /1400 ден.
1000 визитки – 1180 ден./1770 ден.
 
пластифицирани
Тираж / цена едностр./двостр.
100 визитки – 600 ден. / 800 ден.
500 визитки – 885 ден. /1400 ден.
1000 визитки – 2360 ден. /2950 ден.
 
Големина  90×50мм
Материјал 350 гр кунздрук
Пластификација 24м
 

Големина А4 (210×297мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (148×210мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (105×148мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

Еднобојни евтини двострани ФЛАЕРИ 

 

Големина А4 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

превиткување +0,5 ден. од парче

Графичката подготовка не е вкалкулирана во цената

Сите цени се со вклучен  ДДВ 18%

 

Големина А4 (210×297мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (148×210мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (105×148мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

Еднобојни евтини двострани ФЛАЕРИ 

 

Големина А4 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

превиткување +0,5 ден. од парче

Графичката подготовка не е вкалкулирана во цената

Сите цени се со вклучен  ДДВ 18%

 

Големина А4 (210×297мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (148×210мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (105×148мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

Еднобојни евтини двострани ФЛАЕРИ 

 

Големина А4 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

превиткување +0,5 ден. од парче

Графичката подготовка не е вкалкулирана во цената

Сите цени се со вклучен  ДДВ 18%

 
ТЕФТЕРЧЕ А6 димензија ~ 15×10 cm. 
50 ливчиња 60 гр.офсетна хартија 
Спојување со лепење во горната пократка страна
 
ТЕФТЕР А5 димензија ~ 21×15 cm. 
50 ливчиња 60 гр.офсетна хартија 
Спојување со лепење во горната пократка страна
 
Корица + 20 денари
Спојување со спирала + 10 денари

Големина А4 (210×297мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (148×210мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (105×148мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

Еднобојни евтини двострани ФЛАЕРИ 

 

Големина А4 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

превиткување +0,5 ден. од парче

Графичката подготовка не е вкалкулирана во цената

Сите цени се со вклучен  ДДВ 18%

 

Формат 90х90мм, 200 ливчиња споени со лепење

50 биро коцки 3000 денари

100 биро коцки 5500 деанри

Големина А4 (210×297мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (148×210мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (105×148мм) / цена еднострано/двострано

50 флаери – хх ден. / џџ ден.

100 флаери – хх ден. / џџ ден.

200 флаери – хх ден. / џџ ден.

500 флаери – хх ден. / џџ ден.

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

Еднобојни евтини двострани ФЛАЕРИ 

 

Големина А4 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А5 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

 

Големина А6 (210×297мм) / цена 

1000 флаери – хх ден. / џџ ден.

2000 флаери – хх ден. / џџ ден.

5000 флаери – хх ден. / џџ ден.

превиткување +0,5 ден. од парче

Графичката подготовка не е вкалкулирана во цената

Сите цени се со вклучен  ДДВ 18%

 
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1