promis@promis.com.mk
+389(0)2/26-00-180, 26-02-180

Фирма со 25 годинишно постоење и искуство во опремување на најинтимниот простор во Вашиот дом, во работните простории, хотели, училишта, здравствени установи, ресторани, и други…

ексклузивен застапник на брендовите JOFEL, ACHTON, CELTEX  како и за врвниот италијански производител на професионални средства за чистење ITALCHIMIKA и нивниот бренд SANITEC.

Располагаме со сопствен магацински простор од 1000 m2, изложбен салон од 200 m2 и канцелариски простории, сè на едно место, нови возила за дистрибуција на опремата и репроматеријалите…

+389(0)2/26-00-180

+389(0)2/26-02-180

promis@promis.com.mk

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1