cheap jerseys wholesale jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  Retro Football Jerseys |  Cheap Authentic MLB Jerseys |  Wholesale Replica Football Jerseys |  buy mlb jerseys |  replica jerseys |  cheap nba jerseys wholesale |  cheap authentic jerseys |  custom football jerseys |  personalized nfl jerseys |  wholesale nba Jerseys | 
Авантуристички тури - Тури со дрезги | Туристичка Агенција Атлас - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys Авантуристички тури - Тури со дрезги | Туристичка Агенција Атлас - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Тури со дрезги
Тури со дрезги
   
Се поголемата популарност на движењето со дрезги, на англиски snowshoeing, покажува дека традиционалниот концепт за зимските рекреативни активности се менува. Различните облици на скијање и бордање не се повеќе единствената пасија која нуди можност за уживање во зимските убавини на планината. Дрезгањето претставува нов, современ начин за зимски фитнес на планина и запознавање со магичноста на планинскиот свет која во се поголем замав ги освојува симпатиите на вљубениците во планината, но и на тие кои сакаат за прв пат да дојдат во контакт со неа.
Движењето со дрезги или snow shoeing е старо нова зимска планинска активност во Македонија. Стара, бидејки дрезгите во нашите планини се користат повеќе од 3500 години, колку што е стар и самиот термин. Нова, бидејки како спортско рекреативна активност “сама за себе“ се актуелизира последниве години. Едно е факт – “дрезгањето“ е многу интересна зимска активност, која не бара некакви посебни технички вештини и посебно се препорачува за семејни и колективни излегувања на планина. После петнаесетина минути секој станува експерт за дрезгање.
Нашата понуда и во овој сегмент опфаќа широк спектар на услуги од лесни неколкучасовни тури, па се до повеќедневни траверси, како што е пречењето на така наречената Шарпланинска трансверзала, од врвот Љуботен до Титов Врв или Кораб, како и траверси во националните паркови.
Бројот на ангажирани водачи во турата, зависно од нејзината тежина и нивото на подготвеност на клиентите, се движи од 1 : 4 до 1 : 8 клиенти.

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1