wholesale nfl jerseys cheap jerseys cheap nfl jerseys wholesale jerseys
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  buy mlb jerseys |  wholesale nba Jerseys |  wholesale nfl jerseys |  nfl jerseys wholesale |  website Map |  Cheap NFL Jerseys Free Shipping |  Cheap Hockey Jerseys |  custom football jerseys |  discount baseball jerseys |  Custom Baseball Jerseys | 
Авантуристички тури - Качување по карпа | Туристичка Агенција Атлас - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys Авантуристички тури - Качување по карпа | Туристичка Агенција Атлас - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Качување по карпа

Качување по карпа
   
ПЕТ ДЕНА РОК ТРИП

Пет дневната “rock trip” тура низ Македонија вклучува искачувања во четири различни алпинистички локалитети, во различен амбиент и на различни по состав карпи.

Ден 1
Качување на Матка. Првиот ден ќе качуваме долги насоки со помала тежина, како и кратки спортски насоки. После качувањето уживаме во традиционална македонска храна во Манастирот Свети Никола.

Ден 2
И вториот ден е предвиден за качување на Матка. Во овој ден ќе качуваме долги насоки со поголема тежина и неколку кратки спортски насоки. По завршување на качувањето ручаме, а потоа одиме на прошетка со чамец по езерото Матка.

Ден 3
Качување во алпинистичкиот локалитет Плоча, сместен на половина пат помеѓу Штип и Радовиш. Ќе качуваме долги насоки со различна тежина кои се максимално безбедно опремени со осигурување “in situ”. Вечерта одиме на штипско – радовишка пастрмајлија.

Ден 4
Четвртиот ден е предвиден за качување на карпите на Демир Капија. Овде ќе качуваме главно долги насоки во фантастичен варовник и ќе уживаме во прекрасни панорами над реката Вардар. Попладнето ќе уживаме во локалните кулинарски специјалитети и во познатото Демиркапијско вино.

Ден 5
Качување во “незаобиколниот“ туристичко – качувачки центар Камена Баба покрај Прилеп. Качуваме болдер проблеми – насоки и кратки спортски насоки. После качувањето одиме да уживаме во надалеку познатата прилепска традиционална кујна.

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1