wholesale jerseys cheap jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  website Map |  china replica jerseys |  custom team jerseys |  cheap retro jerseys |  buy mlb jerseys |  cheap authentic jerseys |  nfl jerseys wholesale |  website Map |  WebSiteMap |  Bayern Munich Jerseys Black | 
Авантуристички тури - Турно скијање | Туристичка Агенција Атлас - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys Авантуристички тури - Турно скијање | Туристичка Агенција Атлас - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Турно скијање

Турно скијање
   
Во последниве години турното скијање станува еден од најпопуларните зимски спортови. Со напредокот на опремата и техниката за слободно (free ride) скијање неговата популарност значително се зголеми. Ваквиот тренд е присутен и во Македонија, каде што во минатото оваа зимско – спортска и рекреативна содржина не беше многу застапена помеѓу планинарите и скијачите.

Македонските планини нудат одлични услови за турно скијање, за еднодневни и повеќедневни траверси со турно скии и за комбинирани турно скијачки + free ride тури.

Нашата понуда во овој сегмент опфаќа широк спектар на услуги од лесни неколкучасовни тури, па се до повеќедневни траверси, како што е пречењето на така наречената Шарпланинска трансверзала, од врвот Љуботен до Титов Врв или до Кораб.

Покрај горе наведените услуги даваме и часови за скијање за почетници и напредни скијачи.

Бројот на ангажирани водачи во турата, зависно од нејзината тежина и нивото на подготвеност на клиентите, се движи од 1 : 4 до 1 : 8 клиенти.

Бројот на инструкторите за часови по скијање се движи од 1 : 1 до 1 : 6.

Нашите водачи се членови на меѓународната организација на професионални водичи во планина UIMLA – Union of International Mountain Leaders Associations со завршена обука според IML – International mountain leader стандардот.

Водачите во нашата компанија се пионери на современото турно и free ride скијањето во Македонија.

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1