wholesale jerseys wholesale nfl jerseys cheap jerseys cheap nfl jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  WebSiteMap |  replica jerseys from china |  WebSiteMap |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  WebSiteMap |  discount baseball jerseys |  WebSiteMap |  authentic jerseys |  hockey jerseys |  Cheap NFL Jerseys Free Shipping |  personalized nfl jerseys |  authentic nfl jerseys |  Paris Saint Germain jersey |  cheap authentic jerseys |  wholesale nfl jerseys |  cheap retro jerseys |  cheap nba jerseys wholesale | 
Lingvafan - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

ПОНУДА НА КУРСЕВИ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ 2018/2019-та !!!

 ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

КОИ СЕ НАШИТЕ СТУДЕНТИ:

– Деца од предучилишна возраст од 4 – 6 год; – Деца од основно образование; – Младинци; – Универзитетски студенти; – Возрасни; – Професионални стручњаци; – Странски студенти и...

read more

КОЈА Е НАШАТА ДЕЈНОСТ:

Општи курсеви по: – АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, АЛБАНСКИ, ГРЧКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛЈАНСКИ, ТУРСКИ, ШПАНСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, ШВЕДСКИ, РУСКИ и МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ; – Забавиште на англиски јазик за деца од предучилишна возраст; – Македонски за странци; –...

read more

КОИ СМЕ НИЕ:

ЛИНГВАФАН е акредитиран центар за странски јазици, член и основач на MAQS (Македонска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици). Асоцијативна членка на EAQUALS (Европската асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици). Основан во 1990 год.,...

read more

Нашата мисија е Вашата доверба и Вашите задоволени очекувања !

Нашата мисија е Вашата успешна комуникација, вашиот потполн нов поглед на свет !

Нашата мисија е Вашата сигурна иднина !

Локација

Контакт телефон и адреса:

Аеродром: бул. Јане Сандански 118 1/2  тел.02/2446 – 227

Центар: Иво Рибар Лола бр. 39 2/3 тел. 02/3117 – 386

Тафталиџе 2: Ванчо Мицков бр. 36а тел. 02/3078 – 969

1000, Скопје

 

Aerodrom

Centar

Taftalidze 2

ЛингваФан
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1