wholesale jerseys wholesale nfl jerseys cheap jerseys cheap nfl jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  WebSiteMap |  replica jerseys from china |  WebSiteMap |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  WebSiteMap |  discount baseball jerseys |  WebSiteMap |  china replica jerseys |  Bayern Munich Jerseys Black |  nfl jerseys wholesale |  cheap authentic jerseys |  youth football jerseys |  Cheap basketball jerseys |  custom team jerseys |  website Map |  Cheap Hockey Jerseys |  website Map | 
Комисија за заштита на конкуренција – Комисија за заштита на конкуренција - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Известување за концентрација со која ФОРТЕНОВА ГРУПА д.д. Хрватска, ќе стекне контрола над Пословни системи Меркатор д.д. СловенијаИзвестување за концентрација со која Карр Холдингс Лимитед, Кипар и физички лица од Романија, ќе стекнат заедничка контрола над Глобал Техникал Сервицес СРЛ, Глобал Техникал Системс СРЛ, Глобал Оперејшн Центер СРЛ и ГТС Глобал Интелиџенс СРЛ сите од РоманијаИзвестување за концентрација со која СПИКА Франција и ФАУРЕЦИА ЕКЗОСТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, Франција, ќе стекнат заедничка контрола над Симбио, ФранцијаИзвестување за концентрација со која ДАКР Холдингс Лимитед, Кипар ќе стекне контрола над Дентотал Протект С.р.л., РоманијаИзвестување за концентрација со која Телемах, широкопојасна комуникација д.о.о., Словенија ќе стекне самостојна контрола над ЕВЈ ЕЛЕКТРОПРОМ трговија, производство, инсталација д.о.о. Словенија

ИЗВЕСТУВАЊА


НОВОСТИ


ЗАКОНОДАВНА РАМКА


ОДЛУКИ


Информации од јавен карактер
Службено лице задолжено за посредување на информации од јавен карактер во Комисијата за заштита на конкуренцијата:

Каролина Андоновска – раководител на одделение при Комисијата за заштита на конкуренцијата

e-mail: karolina.andonovska@kzk.gov.mk
Тел: +3892 3298 666
Факс: +3892 3296 466
Адреса: Комисија за заштита на конкуренцијата
Ул. Св.Кирил и Методиј бр. 54 (6 кат)
1000 Скопје, Република Северна Македонија
-

Листа на информации од јавен карактер (PDF формат) тука

Барање за пристап до информации од јавен карактер (PDF формат) тука

Претседател на Комисијата

Д-р Владимир Наумовски

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1