wholesale nfl jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap nfl jerseys | 
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  wholesale nfl jerseys |  website Map |  Retro Football Jerseys |  Bayern Munich Jerseys Black |  WebSiteMap |  wholesale nba Jerseys |  Cheap authentic nfl jerseys |  Cheap basketball jerseys |  website Map |  authentic jerseys |  cheap retro jerseys | 
EkoCentar 97 – EkoCentar 97 - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Телефонски Број: +389 2255 1068

Добредојдовте во Екоцентар97

Екоцентар 97 е фирма која што е посветена на рециклирање повеќе од 20 години. Основна дејност
на фирмата е откуп, собирање и примарна преработка на отпад од обоени и необоени метали.

Покрај обоени и необоени метали, нашата фирма се занимава со отпад од електрична и
електронска опрема, акумулатори, батерии, стари возила и кабли. Исто така вршиме анализи со
XRF спектрометар, како и услугата управување со отпад.

ISO сертификати и дозволи

Екоцентар 97 ги поседува сите потребни дозволи за работа, како и 4 ISO сертификати.

Број на клиенти
Рециклирани метали
Рециклиран електронски отпад
Рециклирани батерии

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАШИТЕ НОВОСТИ!

dev Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1