cheap jerseys wholesale jerseys cheap nfl jerseys wholesale nfl jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  WebSiteMap |  replica jerseys from china |  WebSiteMap |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  WebSiteMap |  discount baseball jerseys |  WebSiteMap |  Cheap Soccer Jerseys |  personalized nfl jerseys |  cheap retro jerseys |  Cheap authentic nfl jerseys |  buy mlb jerseys |  wholesale nfl jerseys |  authentic nfl jerseys |  replica jerseys |  nfl jerseys wholesale |  Bayern Munich Jerseys Black | 
Почетна - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
DSC 0109 DSC 0128 DSC 0137 DSC 0149

Викторија Шпед доо Скопје е компанија формирана во 1995 година, лидер во областа на царинско посредување и организирање на комплетна логистика. Во моментов во Викторија Шпед има 26 професионално обучени вработени кои се спремни да одговорат на сите предизвици со единствена цел да се задоволат потребите на клиентите.

Во царинскиот сектор во моментов се вработени 16 лица меѓу кои 6 диспоненти и 10 царински лиценцирани царински застапници кои поседуваат повеќегодишно работно искуство.

Тоа е тимот кој овозможува брзо и ефикасно царинско и шпедитерско посредување, изготвува царинска документација при увоз, извоз или транзит на стока, ги следи законските промени, дава информација за тарифни броеви на стоката и давачките и информација за обезбедување на сите потребни дозволи за увоз на одредени видови стока.


Почитување на тимската работа и постојано надградување преку семинари и предавања е одлика на вработените во овој сектор. Викторија Шпед соработува со сестринска фирма Фалкон Логистик која располага со возен парк од 6 VW Crafter возила кои превезуваат стока како во рамките на домашниот пазар така и надвор од Р.Македонија.

Во овој сектор се планира,организира,координира патен,поморски,поштенски и воздушен транспорт за кој имаме IATA агент сертифициран за изработка на авионскии товарни листови.


Викторија Шпед поседува сопствен Царински склад. Царинскиот склад со локација во нас. Илинден е изграден и пуштен во употреба 2014 год. Се работи за најсовремено уреден складишен простор (1125м2 затворен дел и 675 м2 отворен дел). Складот располага со 1550 палетни места, Комора за складирање лекови, АДР, Регално складирање.
Денес Викторија Шпед во рамките на своето работење ги има имплементирано стандардите iso 9001:2008 и iso 14001:2004 за кои сертификат издава TUF AUSTRIJA

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1