wholesale nfl jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap nfl jerseys | 
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  wholesale nfl jerseys |  wholesale baseball jerseys |  WebSiteMap |  hockey jerseys |  replica jerseys |  custom nfl jerseys |  cheap nba jerseys wholesale |  wholesale authentic nhl jerseys |  Wholesale nhl jerseys from china |  Cheap Authentic MLB Jerseys |  WebSiteMap | 
Вардар Доломит - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Процес на производство

Процесот на производство започнува со синтерување на суровината Суров Доломит. Синтерувањето се врши во две шахтни печки на висока температура од цца 2000°C. Формувањето на опеките се врши на три силни хидропреси од познати производители, кои обезбедуваат притисок потребен за добивање максимална густина на производот. Прпизводите на „Вардар Доломит" се наменети за работни облоги на металуршки агрегати во црната и обоената металургија.

Референци

Политики за квалитет
екологија и енергија

Новости

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1