wholesale jerseys cheap nfl jerseys cheap jerseys wholesale nfl jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  WebSiteMap |  replica jerseys from china |  WebSiteMap |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  WebSiteMap |  discount baseball jerseys |  WebSiteMap |  retro jerseys |  youth football jerseys |  cheap nba jerseys wholesale |  custom team jerseys |  Wholesale Replica Football Jerseys |  nfl jerseys supply |  china replica jerseys |  authentic jerseys |  Bayern Munich New Jersey |  replica jerseys | 
Toyota Авто Центар - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
x
x

Модели на Toyota

Акциска понуда

ФИНАНСИРАЊЕ

ГАРАНЦИЈА

Уживајте во Вашата Toyota – изградена околу човекот

Во Toyota, наш врвен приоритет секогаш биле нашите клиенти. Се надеваме дека Вашата Toyota е важен дел од Вашиот живот, нешто од што зависите секој ден.

Затоа ние сме посветени на градење возила до највисоките стандарди, кои непрекинато ќе ги задоволуваат Вашите барања, година по година...

Гаранција од производителот    3 години / 100.000 км*1
Продолжена гаранција    3 години / 100.000 км*1
Површинска корозија/боја    3 години
Компоненти од хибридниот погон    6 години км*2
Перфорација од корозија    12 години
Хибридна батерија    5 години/100.000 км*3
     
*1 - Што побрзо истече
*2 - Prius, Yaris Hybrid, Auris Hybrid, RAV4 Hybrid
*3 - Програмата на бесплатна грижа за хибридната батерија му овозможува на клиентот по истекот на фабричката гаранција на батеријата (5 години/100.000 Км) и понатаму да продолжи со релаксирачко возење без грижа за можноста од настанување на било каков проблем со хибридната батерија. Со оваа програма гаранцијата на батеријата се продолжува за уште 5 дополнителни години односно дополнителни 75.000 Км (што попрво дојде). Препорачливо е првата проверка опфатена со “10 годишната бесплатна грижа за батеријата” да се направи пред истекот на фабричката гаранција на батеријата( 4 години/85.000 Км), на пр. последниот месец пред истекот на фабричката гаранција.

НАШИОТ СЕРВИС

Во Toyota Авто Центар купувањето на возило е само почеток

КОНТАКТ

Тојота Авто Центар

ДООЕЛ Скопје

Булевар 8-ми Септември број 21
1000 Скопје, Република Македонија

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1