cheap jerseys wholesale jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  custom football jerseys |  Cheap authentic nfl jerseys |  cheap authentic jerseys |  WebSiteMap |  Cheap Soccer Jerseys |  authentic jerseys |  authentic nfl jerseys |  buy mlb jerseys |  Wholesale nhl jerseys from china |  Custom Baseball Jerseys | 
Damfil-ing – Компанијата ДАМФИЛ ИНЖЕНЕРИНГ д.о.о. Скопје е основана во 2002 година како специјализирана компанија за големопродажба и вградување на подни облоги. - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Подни Облоги

01

ВИНИЛ ХОМОГЕНИ ПОДНИ ОБЛОГИ

Ние веќе со години сме водечка компанија и иноватор на нашите простори во областа на хомогените винил подни облоги.

Прочитај повеќе

02

ВИНИЛ - ХЕТЕРОГЕНА ПОДНА ОБЛОГА

Хетерогените ПВЦ подни облоги се флексибилни повејќеслојни подни облоги кои се изработуваат со различни димензии и различен дезен.

Прочитај повеќе

03

ПРИРОДЕН ЛИНОЛЕУМ

Плута, смола и ленено масло се состојки кои од линолеумот- дел од нашата понуда, прават природно и единствено решение за подни облоги.

Прочитај повеќе

500

Апартмани

350

Проекти

25

Деловни објекти

200

Индустриски Објекти

Текстилни подови

Текстилните плочи представуваат широка палета на бои, конструкции и дезени. Специјалната технологија на производство нуди можност за дезени и бои по нарачка кои воедно даваат можност за креирање на најразлични ентериери.

Прочитај повеќе

ЛАМИНАТ

Со респект на резиденцијалните подови наменети за помали јавни објекти со мал фрекфенција, можете да одберети од нашиот асортиман повеќе видови на дезени и квалитети на ламинатен под.

Прочитај повеќе

Паркет

Tarkett повеќеслојните паркетите се природни подови со едноставен стил, од широка до најтесна паркетна ламела, во широк спектар на различни видови дрво.

Прочитај повеќе

Нашите услуги

Дрвени подови 90%
Текстилни подови 75%
Винил хомогени подни облоги 60%
Ламинат 75%

Share this page

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1