cheap nfl jerseys wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap jerseys
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  Custom Football Jerseys |  Cheap MLB Jerseys |  cheap retro jerseys |  WebSiteMap |  wholesale nfl jerseys |  hockey jerseys |  custom nfl jerseys |  custom football jerseys |  youth football jerseys |  Cheap basketball jerseys | 
objectX - Software Development - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ РЕФЕРЕНЦИ КОНТАКТ  

Комплетно решение за финансиско и материјално работење, малопродажба, производство, пресметка на плата, основни средства. Евиденција на плаќања со електронски банкарски изводи.
Централна база на податоци, до која програмот може да пристапи и преку интернет.
Може да го користат магацини, продавници, аптеки, фирми со повеќе филијали на различни локации, книговодствени бироа со многу коминтенти, дистрибутери опремени со ПДА уреди, кафетерии, ресторани...

софтвер за книговодство

Изработка на HTML Web сајтови и активни Web сајтови со Joomla Open Source Content Management System.

Софтвер за изработка и презентирање на информативни и промотивни пораки.
Клиент/Сервер решение.

Софтвер со кој се прават web портали за Workflow и Business Proces Management. Дизајн на текови на процеси, следење на промена на состојбата во некој процес правење извештаи и нивно поставување на web server.

Брза и лесна изработка на фактури. Печатење на неколку форми на фактури, фискална сметка. Се проширува со плагини (пр: каса за малопродажба). Поддржани нови фискални каси.

Пресметува работни саати според податоците за влез и излез кои ги запишува Читач на картички за присуство на работа на компјутерот на кој е поврзан.


Евиденција, прегледи и извештаи на резервации, пријави и ноќевања, мини бар и други услуги.

Апликација која овозможува сурфање само на една веб страна. Се користи со тастартура и глувче, но и со Touch screen.

Апликација за евиденција на кандидати за студенти.

Апликација за евиденција на индустриски зони, која ја води Секторот за развој во општината.

Евиденција на сите појдовни и дојдовни повици од Вашата телефонска централа.http://www.vertex.com.mk | Никшиќка 16, 7500 Прилеп, Македонија | [email protected] | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010
Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1