cheap nfl jerseys wholesale nfl jerseys wholesale jerseys cheap jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  cheap nfl jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  Cheap Hockey Jerseys |  WebSiteMap |  Retro Football Jerseys |  wholesale nba Jerseys |  custom football jerseys |  Cheap NFL Jerseys Free Shipping |  website Map |  Cheap MLB Jerseys |  discount mlb jerseys |  cheap nfl training jerseys | 
Почетна | multivega.com.mk - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Почетна

МУЛТИВЕГА Магдалена ДООЕЛ Скопје е друштво за  надворешен и внатрешен промет на градежни материјали како и инвестиции во градежништво. Друштвото е формирано во 1999 год со 100% приватен капитал.

Успешната приказна на компанијата  започнува со увоз и пласман на  водоотпорна шперплоча за шалување во градежништво што сеуште е нејзина главна дејност. Подоцна  асортиманот го проширува и на други градежни материјали меѓу кои значаен дел  се повеќе димензии на ОСБ табли, стеги, затезни глави и други градежни материјали.  На почетокот материјалите се пласираат на домашниот пазар ,а подоцна пласманот се шири  во  регионот, најмногу во Косово и Црна Гора.

Новости

Информирај се за новитети, промоции и поволност на нашиот асортиман

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1