Почетна

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН Македонскиот полициски синдикат на сите свои членови и вработени во Министерството за внатрешни работи, Агенцијата за разузнавање и...
Распределени капацитетите на одморалишта на МВР за престојната летна сезона

Распределени капацитетите на одморалишта на МВР за престојната летна сезона

Распределени капацитетите на одморалишта на МВР за престојната летна сезона Спписок за 7 дена: Спписок за 10 дена:
МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО ЧЕСТ НА ЗАГИНАТИТЕ БРАНИТЕЛИ ОД КРИВА ПАЛАНКА

МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО ЧЕСТ НА ЗАГИНАТИТЕ БРАНИТЕЛИ ОД КРИВА ПАЛАНКА

МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО ЧЕСТ НА ЗАГИНАТИТЕ БРАНИТЕЛИ ОД КРИВА ПАЛАНКА Денеска со полагање свежо цвеќе на спомен-обележјето на бранителите од...
Летување во Охрид, Крани и Пониква преку МПС

Летување во Охрид, Крани и Пониква преку МПС

Ве известуваме дека во периодот од 29.06.2019 година до 31.08.2019 година со образец-“Барање доставено Комисијата за одмор и рекреација при...