cheap nfl jerseys wholesale jerseys cheap jerseys wholesale nfl jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  cheap nfl jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  discount baseball jerseys |  nfl jerseys wholesale |  retro jerseys |  hockey jerseys |  Bayern Munich Jerseys Black |  Cheap Authentic MLB Jerseys |  youth jerseys |  personalized nfl jerseys |  WebSiteMap |  wholesale nba Jerseys | 
Brita | Always deliciously fresh water - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

За нас

Канмак е официјален дистрибутер на BRITA, германскиот производител на филтри за вода за домаќинства. Веќе 50 години БРИТА е инволвирана во филтрација на вода, посветена на иднината на овој есенцијален ресор. Како лидер на интернационалниот пазар во категорија на филтер системи за домаќинства , БРИТА е фокусирана на визијата на Светот во кој водата за пиење со највисок квалитет е достапна за сите во секој момент.
Производи


Продажни места

КАНМАК ДОО СКОПЈЕ, – телефони за нарачки и информации 02/2770593, 071327597

увозник и единствен овластен дистрибутор во Македонија

e-mail: [email protected], интернет продавница: www.canmak.mk/shop

Овластени продажни места на КАНМАК:

*Аптеки 2005 Вивафарм - Прилеп
ул. Кузман Јосифоски 59 ;
*Аптеки Жанина - Струмица,
ТЦ Глобал тел. 037/346-972

Елипсо Олимписки Базен, Елипсо Чаир, Елипсо Маџари, Елипсо Битола ;

работнo време: пон-пет: 08.00-20.30, сабота: 09.00-17.00 ; контакт: тел: :+389 (0) 2 3224 950
e-mail: [email protected]

 
Контакт

  

 

© Канмак 2016 - Сите права се задржани

designed & developed by BTSAF

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1