cheap jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys wholesale jerseys
wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  cheap nfl jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  nfl jerseys wholesale |  WebSiteMap |  wholesale nba Jerseys |  Cheap Authentic MLB Jerseys |  retro jerseys |  youth football jerseys |  website Map |  website Map |  Custom NBA Jerseys |  cheap nba jerseys wholesale | 
Trend | The place to be! - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys
Плоштад Македонија
+389 71 368 846
Плоштад Македонија
+389 71 368 846
Скопје Сити Мол
+389 70 306 425
Јане Сандански 1
+389 70 263 881
ПРИКАЗНАТА ЗА

НАШИОТ КАФЕ БАР

Тренд е отворен во 2002 година како Кафе бар Тренд. Во 2004 година се проширивме и го отворивме Club Trend со кој станавме една од најпосетуваните локации за ноќен живот во Скопје. Во 2006 година го ребрендиравме Caffe Trend во Lounge restaurant Trend и понудивме нешто ново за прв пат во нашата држава. Од нашето отворање па до денес се услужени повеќе од 1.000.000 гости. Повелете во Тренд и уживајте во нашите кафиња, пијалаци, коктели, вкусна храна и незаборавен амбиент. Дојдете и уверете се сами зашто сме едни од најдобрите во Македонија…


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ДЕЛ ОД НАШЕТО

МЕНИ

Локација и

КОНТАКТ

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1