wholesale nfl jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap nfl jerseys | 
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys |  wholesale jerseys |  cheap nfl jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Cheap NFL Jerseys |  wholesale nfl jerseys |  nfl jerseys supply |  Cheap Authentic MLB Jerseys |  website Map |  replica jerseys from china |  Paris Saint Germain jersey |  Wholesale Replica Football Jerseys |  WebSiteMap |  discount mlb jerseys |  Cheap MLB Jerseys |  Cheap Soccer Jerseys | 
Градба Јасен | Сон за убав дом - Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys

Loading...

ЗА НАС

Градба Јасен од Прилеп беше и сеуште е една од позначајните фирми
за трговија на големо и мало со градежни материјали, градба
на објекти за домување и работење, и за производство на
градежни материјали во Република Македонија.


Трговија

Трговијата со градежни материјали е една од приоритетните дејности во нашата фирма. Уште во своите почетоци...

Повеќе

Градежниство

Градба Јасен е докажан градежник. Со стручноста на своите градежни екипи составени од професионално обучени луѓе успешно гради, уредува ентериери и екстериери...

Повеќе

Недвижности

Со развитокот на Градба Јасен се појави потреба и од помош на купувачите при купување на недвижности. За таа цел се...

Повеќе

ЕНЕРГЕТСКИ БЛОКОВИ

Следејќи ги потребите и побарувачката на пазарот за недвижности
во 2014 година започнавме со надградба на ексклузивни станови
во строгиот центар на градот.


Повеќе информацииЦЕНОВНИК

Трговијата со градежни материјали е една од приоритетните
дејности во нашата фирма. Уште во своите почетоци на крајот од 80те и почетокот
на 90те години, фирмата беше центар за снабдување со градежни
и огревни материјали во Прилеп,  Ценовник на производи

  НОВОСТИ

  Градба Јасен направи чекор напред докажувајќи се како
  градежник со голем број висококвалитетни производи, постојано следејќи
  ги најновите градежни трендови.  20
  ЈАН2013

  Керамички производи - двојно печени

  100 годишното искуство и постојаните истражувања, доведоа до создавање на една нова и современа фабрика - традиција на производство на керамички производи.
  Нашиот асортиман на производи се состои од бетонска цигла, подни плочки, византиска ќерамида погодна за цркви, цигли и плочки рачно изработени за санација на згради.

  Производи и каталог  Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1