wholesale nfl jerseys |  wholesale jerseys |  cheap jerseys |  cheap nfl jerseys | 
cheap jerseys |  wholesale jerseys |  Wholesale jerseys |  Wholesale nfl jerseys |  cheap jerseys |  cheap jerseys wholesale |  Web SiteMap |  Cheap NFL Jerseys |  cheap nfl jerseys |  Web SiteMap |  Wholesale NHL Jerseys Online |  wholesale basketball jerseys |  wholesale baseball jerseys |  cheap hockey jerseys |  wholesale authentic nba jerseys |  replica jerseys from china |  cheap replica nba jerseys |  wholesale authentic nhl jerseys |  wholesale nfl jerseys |  Custom NBA Jerseys |  Paris Saint Germain jersey |  wholesale nba Jerseys |  cheap nba jerseys wholesale |  retro jerseys |  Wholesale Replica Football Jerseys |  Bayern Munich Jerseys Black |  authentic jerseys |  Wholesale nhl jerseys from china |  cheap nfl training jerseys | 
Глорија

ВКУСОТ НА ТРАДИЦИЈАТА

  • penne-slide
  • fusilli-slide
  • pipette-slide
  • filini-slide
  • mini-pipette-slide
  • rigatoni-slide

75 ГОДИНИ НА ВАШАТА ТРПЕЗА!

За нас

Почетоците на тестенини Глорија почнуваат од 1938 година со индустрискиот развој на старо Скопје. Oсновен производ на фабриката Глорија биле стандардните макарони, чиј вкус уште во тоа време претставувал единствен избор на тестенини.

Глорија денес го носи вкусот на традицијата со подобрен квалитет, со модернизирано производство, со зголемена палета на производи, со подобрена амбалажа и е поблиску до своите потрошувачи со својата присутност во сите мали и големи маркети низ државата.

Прочитај повеќе...

Галерија

Wholesale NFL/NHL/MLB/NBA/NCAA Jerseys for sale,where to buy cheap jerseys. 1